Bogoljub Karić organizovao elegantno venčanje za sina jedinca, ćerke

Ako iko zna kako se priređuje bajkovite venčanje, to je biznismen Bogoljub Karić. On I njegova supruga, Milanka, nedavno su priredili ogromno kolektivno venčanje za svog sina i tri ćerke, a to je imalo sve odlike venčanja iz romana.

Karićev sin, Nebojša, iskusio je bračno blaženstvo pošto je rekao „Da“ Kseniji Luhnovoj. Sa gledišta javnosti, ovaj par je imao sopstvenu svadbenu ceremoniju na poznatom Svetom Stefanu na crnogorskom primorju.

Mnogi od gostiju koji su prisustvovali venčanju opisali su ceremoniju kao venčanje iz holivudskih filmova – jedan u veku. Nakon što su mladenci potpisali svoje papire, održan je sastanak sa zvaničnicima, zajedno sa nazdravljanjem i fotografisanjem.

Odabrani zvaničnici prisustvovali su prazničnom danu. Međutim, Bogoljub je rekao da želi da deli svoje emotivne trenutke sa članovima javnosti, zbog čega je odlučio da emituje ceremoniju uživo na Facebooku.

Jedan detalj, međutim, iznenadio je sve goste. Mladoženja je bio odevena u zapanjujuće odelo, koje se obično nosi s elegantnim crnim cipelama. Međutim, Nebojša je očigledno odlučio da odustane od norme tako što je nosio bele patike uz to predivno odelo.

Posle Nebojšinog privatnog venčanja, on je imao i kolektivno venčanje sa svojim sestrama, gde su se ćerke Karić – Nadežda, Jelena, i Danica – venčale (odnosno, u slučaju Danice, ponovo venčala) sa svojim voljenima: Dejanom Lazarevićem, bratom Goranom Lazarevićem, odnosno Nikolom Stojilkovićem.

Događaj je bio važan posao za ljubitelje Karićeve “dinastije”. Međutim, takođe je privukla pažnju ljudi iz celog sveta – uključujući i one koji nisu poznavali Bogoljuba – zbog odluke njegove i njegove supruge da prirede kolektivno venčanje za svoje četvoro naslednika. Fotografije elegantne svadbene svečanosti porodice Karić i dalje kruže po internetu, dajući ljudima širom sveta veliku inspiraciju za vlastite ceremonije venčanja iz snova.